HISTÒRIA DEL CLUB

La secció d’Hoquei Línia del Club Barcelona Uroloki es crea al juliol del 2007, sota el paraigües del club de futbol americà del mateix nom, per un grup de pares que, veient com es produïa la dissolució d’un club anterior, on els seus fills jugaven, decideixen prendre aquesta iniciativa amb la intenció de mantenir unit a tot el grup de jugadors.

Gràcies a la tenacitat i esforç d’aquest grup de pares hem aconseguit que el club sigui avui una realitat i un bonic projecte de futur on els nostres fills estan gaudint d’aquest esport.

Al inici de la temporada 2015/2016, les directives de la AE Sant Andreu i de Uroloki van acordar establir una col·laboració, de manera que aconseguim, entre les dues entitats, tenir equips en totes les categories del hoquei línia i garantir d’aquesta manera el futur dels nostres jugadors.

Per l’arrencada de la temporada 2017/2018, desapareix la secció d’hoquei línia de Barcelona Uroloki, constituint-se com a club independent que passa a denominar-se Club Hoquei en Línia Uroloki (CHL Uroloki).