EL CLUB

Benvinguts al nostre Club!!

Vols Practicar un esport original, divertit, mixt, emocionant, trepidant…?

Vine a jugar a hoquei línia!

L’Hoquei Línia és un esport de destresa sobre patins. Conjuga equilibri, velocitat, habilitat, agilitat, reflexos, joc en equip i, molt al contrari del que pugui semblar, absoluta neteja en el joc (fair-play). A més, fins a la categoria júnior, els equips són mixtes.

L’aparença d’un jugador d’hoquei uniformat i enfundat en les seves proteccions pot donar lloc a pensar que es tracti d’un esport violent, del tot incorrecte, és la conjugació de les característiques anteriors la qual obliga a presentar aquesta aparença. Impera la noblesa.

Si t’atreu el món del patinatge, fonamentalment relacionat amb la pràctica d’aquest esport, i has nascut després de l’any 2004, no ho dubtis, contacta amb nosaltres. Estem cada dilluns i cada dimecres entre les 17:30h. i les 20:30h. de la tarda a les instal·lacions esportives de “El Clot de la Mel” (C / Andrade 40, Sant Martí, Barcelona). No et preocupis perquè et sentis mancat de material, t’ho proporcionem o et facilitem on aconseguir-ho.

També pots contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça electrònica info@urolokihl.com o al telèfon 658837036 (a partir de les 18h.).

ANIMA’T, JA T’ESTEM ESPERANT!!